välkommen www.give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

vad är kolfiber tyg?

Postad av : Camilla Näslund

Kolfiber duk är en högpresterande tyg av vävd kol eller grafit. Det tål höga temperaturer och har högre elasticitet än stål. Eftersom det är mycket lätt, kan man lägga styrka till en produkt utan att lägga vikt

typer av kolhaltiga fiberduk

Carbon slätvävt tyg, har en varp och väv och är ett grundläggande material som används inom marin-, fordons-och flygindustrin. Enkelriktade kolfiber duk har fibrer som körs i endast en riktning och är lättare än tuskaft kol trasa. Kolfiber ark kan gjutas in i kolfiber polymer och är lättare och starkare än stål.

Hur Carbon fiberduk är tillverkad

Kolfiber duk är tillverkad med en oxidation eller termisk process där syntetiska polymerer fibrer förkolnade. Carbon enfibertrådar, eller långa tunna blad av kol, spinns att bli tråd, sedan vävt i tyget.

Användning av kolfiber Cloth

Kolfiber duk används i marina tätskikt, bildelar och båtar, även i America's Cup-tävlingar. Det används för att göra Kevlar, som används inom skottsäkra västar. Carbon fiberduk också används i noskonen och vinge kanterna på rymdfärjan grund av dess förmåga att motstå mycket höga temperaturer. Konsumenternas applikationer är fiskespön, datorer och tennisracketar, samt iPod och datorlådor.

Previous:nothing
Next:typer av tidvatten turbiner

Copyright © 2011 give2all.org