välkommen www.give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör deg bollar för fiske

Postad av : P-O Lennartsson

Min son är en fiskare, som fiskare han alltid kolla webbplatser och videor för idéer om hur man fångar en baddare. Flera av de platser han har hittat har nämnt använder deg bollar till fånga mal, karp och många andra fiskar. Jag tittade på flera recept på nätet för deg bollar. Tyvärr har de flesta av dem föll isär när han hooked dem. Om inte så, flög de isär när han gjutna hans linje. I sökandet efter degen kulor som skulle stanna på kroken tillräckligt länge för att nå en fisk vi upptäckte följande lösning.

Du behöver:
burk kex
. vatten.
stor plastpåse.
honung.


1.
Förbered burk kex som anges på förpackningen. Låt dem sitta upptäckt över en natt.
2.
Riv kexen i små bitar. Du kan antingen förbereda dem alla, eller separata halva i en annan väska för senare bruk. Placera de du vill förbereda in i en stor zip loc påse.
3.
Duggregn honungen i påsen och förslut den. Använd händerna för att kasta kex stycken kring så att honungen blir för dem alla. Kläm inte eller knådar bitar eftersom de kommer att falla sönder och du kommer inte att sluta med deg bollar.
4.
Tillsätt i vattnet och förslut påsen halvvägs. Placera påsen i mikron i 30 sekunder på hög effekt. Detta kommer att värma brödet och gör det möjligt att absorbera vatten och honung. Ta ut påsen ur mikrovågsugnen och öppna påsen helt. Detta frigör ånga och fukt som gör din deg bollar slemmiga och för tunn.
5.
När degen bollar har svalnat kan du förslut påsen och placera det i en kylare eller tackla rutan för att ta på din fiskeresa.


Copyright © 2011 give2all.org