välkommen www.give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Hur man säljer lös ädelstenar

Postad av : Jan-Olof Stoor

Om du äger lös ädelstenar, de är samlar sannolikt damm på baksidan av ditt smyckeskrin. Oavsett om du har en liten diamant eller en stor safir, kan du stänga av dem lösa ädelstenar i ytterligare ficka förändring. En ädelsten verkliga värde beror på vilken typ av sten, storlek och kvalitet pärla. Ägare av lösa pärlor har myriad av resurser för att sälja stenarna antingen ansikte mot ansikte med en lokal köpare eller online

Du behöver:. .
Transport
Kamera.
Tillgång till Internet.


1.
Hitta en ädelsten värderingsman eller en examen gemologist och be dem göra en formell bedömning av din ädelstenar. Sökning American Society of taxeringsmän hemsida för att identifiera en ackrediterad värderingsman i ditt område. En examen gemologist på en lokal smycken butik, kan också ge ädelsten bedömningar. När du får en professionell bedömning, kommer du att kunna sälja din ädelstenar till en köpare till ett lämpligt pris.
2.
Bestäm din försäljning metod för ädelstenar. Alternativ för ädelstenar omfatta försäljning till en lokal smycken butik eller mäklare, placera en annons i tidningen eller på en annonssida som Craigslist. com, eller notering stenarna på en online auktion webbplats vilja Ebay. com eller Overstock. com.
3.
Boka tid med en lokal smycken butik som är villiga att köpa lösa stenar och be dem att granska dina pärlor. Om du inte vill sälja dina ädelstenar för att en guldsmed, ta högkvalitativa foton av stenar från flera håll och ladda upp foton till ett online-auktion webbplats eller en annons plats. Lämna en kopia av bedömningen information till dina potentiella kunder så att de kan granska all information som finns tillgänglig om ädelstenar.
4.
Slutföra försäljningen genom att leverera din ädelstenar för att den lokala juvelerare eller frakt av stenar i din online-kund och acceptera deras betalning. Försäkra paketet om du skickar stenar så att du kan få tillbaka pengar om ädelstenar är försvunnen under transport.

Previous:nothing
Next:livscykel vattnet båtkarl
utvalda artiklar

Copyright © 2011 give2all.org