välkommen www.give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

mänskliga livscykeln aktiviteter

Postad av : Jeanette Morales

Som barn ålder, de blir nyfiken på deras eget ursprung, samt deras biologiska destination. I den naturvetenskapliga undervisningen, är det viktigt att ge barn med aktiviteter som hjälper dem att förstå de olika stadierna i den mänskliga livscykeln. Att bara presentera informationen kommer endast att leda till rote memorering och brist på en djupare förståelse. Interaktiva projekt bidra till att förhindra det, och kommer också att hjälpa till att driva nyfikenhet och skapa passion i några studenter.

Tidslinjer

När barnen har lärt sig de grundläggande faserna i människans livscykel, kan de sedan en tidslinje som visar var varje del passar. Eleverna kommer att dra folk i olika skeden längs tidslinjen. De kan sedan fylla i ytterligare information som speglar vad som händer vid den punkt i livscykeln representeras av bilden. För ett extra lager av förståelse, kan barnen skapa en parallell tidslinje av livscykeln för en av deras favorit djur.

Coloring

Vissa företag tillhandahåller färg ark som hör till människans livscykel. Detta kan vara mycket enkel, endast visar en baby, ett barn och en vuxen. Särskilt i fråga om mycket unga elever kan ett färgämne blad ger ett sätt att introducera begrepp av den mänskliga livscykeln.

Ritning Themselves

Ge studenter någon form av sammanhang om hur de passar in i det mänskliga livscykeln. Oavsett vilken ålder de är, de är inte fullvuxen. Låt eleverna rita sig själva i olika åldrar för utveckling i framtiden. För mycket små barn, kan du ha dem rita bilder av sig själva när de är tonåringar. Tonåringar kan också rita bilder av sig själva som vuxna. Har barn förklara varför de tror att de kommer att se ut på ett visst sätt, att komma åt deras förståelse av livscykeln.

Blädderböcker

Särskilt för de cellulära mänskligt liv cykler av mitos och meios, kan en blädderbok för äldre studenter att ta en närmare titt på vad som händer i deras kroppar. Eleverna kan visa hur cellreproduktionen fungerar inne i kroppen med denna underhållande konst projekt som kräver stor uppmärksamhet åt detaljer om hur celler i kroppen ersätta varandra och reproducera.

Quiz Show Testförberedelser

Dina elever kan minnas de lärdomar från en människa livscykel enhet bättre om de viktigaste punkterna görs till ett spel. Gör fem frågor var för fem olika kategorier, alla med olika svårighetsgrad och olika nivåer punkt. Låt eleverna tävlar i lag mot varandra. Överväg tilldelning några extra-poäng till studenter på det vinnande laget.

utvalda artiklar

Copyright ©2011